Baskil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Sürekli geliştirme süreci, yaptığımız her çalışmada devam etsin.Okulumuzda verilen eğitim ve öğretim, öğrencide istendik davranış değişikliklerine dönüşsün, öğrencilerimiz girdikleri her ortamda olumlu davranışlarıyla örnek oluştursun.Her öğretmen okulumuzda çalışmaktan, her öğrenci bu okulda okumaktan haz alsın.

Misyon: Biz; Öğrencilerimizi bir üst öğrenme ve hayata, çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde, üretken ve yenilikçi, ruh ve beden sağlığı açısından kendine güvenli, çatışmalarını aşmış, bilgi ve teknik becerilere sahip bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.

Başarılar: 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında 19 Mayıs Atatürk´ü Anma etkinlikleri çerçevesinde ilçe futbol turnuvasında ilçe birinciliği. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında 19 Mayıs Atatürk´ü Anma etkinlikleri çerçevesinde ilçe voleybol turnuvalarında ilçe birinciliği. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında 19 Mayıs Atatürk´ü Anma etkinlikleri çerçevesinde ilçe masa tenisi turnuvalarında ilçe ikinciliği alınmıştır.

Saatler: 08:20-11.10 12.00-15:40
Yabancı Dil: İngilizce
Lojman: 2 - İki bloktan oluşan, her blokta 6 daire bulunmaktadır. Lojman dairelerinin ısınma şekli soba ile olmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında bakanlığımızca "Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor" projesi başarıyla tamamlanmış olup, aynı proje 2019-2020 eğitim öğretim yılında da devam ettirilmektedir. Ayrıca Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Elazığ Her Yerde Okuyor" projesi kapsamında her hafta belirli saatlerde kitap okuma etkinlikleri yapılmaktadır.

Telefon - 04245112013

WEB - https://baskillisesi.meb.k12.tr

Adres - CANBEYLER MAH. LİSE CAD. LİSE LOJMAN 1 NO: 26 İÇ KAPI NO: 8 BASKİL / ELAZIĞ

Yerleşim Yeri - Baskil Merkez.

Ulaşım Elazığ-Baskil arasında belediye otobüsleri ve minübüsler çalışmaktadır. Belediye otobüsleri ve minübüsler saat başı ulaşımı sağlamaktadır. Ulaşım araçları Elazığ Kapalı Spor Salonunun arkasından kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Elazığ iline 38 km uzaklıkta Baskil merkezindedir.